top of page

Syyskokouksen antia

23.10.2020

Seuran syyskokous pidettiin to 22.10. Vuoden 2021 talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin. Talouarvio on tasapainoinen ja jaostojen toimintasuunnitelmissa oli tavoitteena kehittää toimintaa edelleen.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 pysyy ennallaan olleen 20 e/hlö. Alle 16 v. jäsenmaksu on 10 e ja perhejäsenmaksu on 50 e.

Johtokunnan kokoonpanossa tapahtui yksi muutos Rauno Vaaraniemen jättäytyessä erovuoroisena pois ja hänen tilalleen valittiin Jouni Saloniemi. Muista erovuoroisista Antti Kalapudas ja Tero Taulavuori valittiin seuraavalle kahden vuoden kaudelle. Johtokunnassa jatkavat pj. Jyrki Risto sekä jäsenet Jukka Kunnari, Kari-Pekka Raappana ja Tapani Heikkuri.

Kutsu seuran syyskokoukseen

10.10.2020

Alatornion Pirkat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Tornion Toimistohotellilla Puutarhakatu 5L5:ssä (käynti Pitkäkadun puolelta) to 22.10.2020 klo 18.00 alkaen.

Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat. Tule kuulemaan ja osallistumaan.

 

Mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee muutoksia, niin tiedotamme mahdollisista muutoksista kokousjärjestelyihin mahdollisimman hyvissä ajoin tällä palstalla ja seuran Facebook-sivustolla.

Tervetuloa!

Alatornion Pirkat ry:n johtokunta

Yösuunnistuksen Suomenmestaruus Venlalle

27.9.2020

Venla Taulavuori suunnisti Joensuussa 26.9.2020 järjestetyissä yösuunnistusten Suomen mestaruuskilpailuissa voittoisasti sarjassa D20. Voitto oli jo kolmas peräkkäinen yösuunnistusten SM-kisojen nuorten sarjoissa. Kilpailujen kisasivustolta löytyy lisätietoa: LINKKI.

Onnittelut Venlalle kauden kolmannesta SM-mitalista ja onnea tuleviin kausiin naisten pääsarjassa!

Sprintin SM-suunnistuksista pronssia

20.9.2020

Suunnistuksen SM-sprintit onnistuivat seuramme suunnistajilta hienosti. Venla Taulavuoren 20-vuotiaiden sarjan SM-pronssi tuli vaativalla radalla todella tiukassa mitalikamppailussa. Näin Venla saavutti jo toisen SM-mitalinsa tälle kaudelle. EM-edustuspaikan saanut urheilija onkin keskittynyt nyt kauden SM-kisoihin, koska Suunnistusliitto on päättänyt olla lähettämättä suomalaisia edustussuunnistajia loppukauden kansainvälisiin kisoihin koronaviruksen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Muita onnistujia Angelniemen Ankkurien Salon urheilupuistossa järjestämässä kilpailussa olivat Tatu Palokangas H14-sarjan 14. sijallaan ja 17-vuotiaissa tytöissä suunnistaneet Anni Taulavuori (20.) ja Mette Palokangas (25.). Sunnuntain SM-viestissä nuoret tytöt suunnistivat farmisopimuksen puitteissa yhdessä Länsi-Rajan Rastin Anna Korven kanssa ja sijoittuivat sijalle 18.

Suunnistajat jatkavat kautta vielä yösuunnistusten ja erikoispitkänmatkan SM-kilpailuissa. 

Venlalle EM-kisojen edustuspaikka

24.8.2020

Venla Taulavuori on valittu Suomen joukkueeseen alle 20-vuotiaiden EM-suunnistuksiin Unkariin. EM-kilpailut järjestetään kuluvana vuonna koronaviruksen vuoksi peruttujen nuorten MM-suunnistusten sijaan. 

Näyttökilpailut Tampereella ja Valkeakoskella olivat tasaiset ja joukkueeseen valittujen ja varasijoille valittujen erot olivat valintapisteytyksissä erittäin pienet. Harmillinen hylkäys sprintissä tuli kuitenkiin paikattua erinomaisella keskimatkan suunnistuksen kakkosijalla, joka varmisti edustuspaikan.

 

Lisätietoja EM-kisoista löytyy järjestäjien sivustolta, LINKKI.

 

Onnittelut Venlalle ja toivottavasti kilpailut voidaan pitää suunnitellusti! 

Kevätkokouksessa vastuuvapaus ja kaksi kunniapuheenjohtajanimitystä

14.6.2020

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Puuluodon hiihtokeskuksessa to 4.6.2020.

Asialistalla olivat sääntöjen mukaisesti edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä toiminnantarkastuskertomus. 

 

Vuoden 2019 toiminnan osalta myönnettiin johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille tili- ja vastuuvapaus.

Johtokunnan esityksen mukaisesti seuran kunniapuheenjohtajiksi nimitettiin Martti Isometsä ja Marcus Lahtinen. Onnittelut!

Digiarpoja urheilutoiminnan tukemiseen

23.5.2020

Tuetaan yhdessä lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

 

Ostamalla arvan alla olevasta linkistä olet tukemassa seuramme toimintaa urheilun hyväksi


https://arpakauppa.fi/alatornionpirkat

Toimistohotelli avattu

23.5.2020

Seuramme on perustanut yrityksen, joka tarjoaa toimistotyöpisteitä vuokralle helposti varaten ja vaikkapa vain yhdeksi päiväksi kerrallaan. Asiakas ei siis maksa turhasta. Toimistossa on muun muassa kahviautomaatti sekä tulostin ja skannausmahdollisuus sähköpostiin.

Lisätietoja ja varaukset onnistuvat netin kautta osoitteesta:

https://www.torniontoimistohotelli.fi/

Facebook

Corona virustiedote

12.3.2020

Corona virus tapauksia on todettu Haaparannalla ja mahdollinen altistuminen Torniossa. 

Aspen halli on toistaiseksi avoinna. 

  

Riski sairauden leviämiseen on erityisen suuri suljetuissa tiloissa, joissa oleskelee samaan aikaan paljon ihmisiä (yleisötapahtumat). Tämänhetkisen tiedon mukaan virus leviää erityisesti pisaratartuntana.  

Normaalissa kanssakäymisessä ja arjen askareissa on erityisesti huomioitava hyvä käsihygienia (käsien mekaaninen puhdistaminen) ja oikeanlainen yskimistapa.  

  

Alatornion Pirkat ry harjoituksia voidaan jatkaa toistaiseksi, mutta jokaisen ryhmän on käsiteltävä asia erikseen ja ryhmän vetäjä voi omalla päätäntä vallallaan toimia parhaaksi näkemällään tavalla. 

  

Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on edes lieviä flunssaoireita. 

  

Tilanteen muuttuessa tulemme informoimaan asiasta.

Please reload

Ota yhteyttä:

Tero Taulavuori

s-posti: taulavuori (ät) kotikone.fi

Toimistohotellin logo varillinen pohja.j
bottom of page