Uutisarkisto - Etusivu

Syyskokouksen antia

24.10.2020

Seuran syyskokous pidettiin to 22.10. Vuoden 2021 talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin. Talouarvio on tasapainoinen ja jaostojen toimintasuunnitelmissa oli tavoitteena kehittää toimintaa edelleen.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 pysyy ennallaan olleen 20 e/hlö. Alle 16 v. jäsenmaksu on 10 e ja perhejäsenmaksu on 50 e.

Johtokunnan kokoonpanossa tapahtui yksi muutos Rauno Vaaraniemen jättäytyessä erovuoroisena pois ja hänen tilalleen valittiin Jouni Saloniemi. Muista erovuoroisista Antti Kalapudas ja Tero Taulavuori valittiin seuraavalle kahden vuoden kaudelle. Johtokunnassa jatkavat pj. Jyrki Risto sekä jäsenet Jukka Kunnari, Kari-Pekka Raappana ja Tapani Heikkuri.

Kutsu seuran syyskokoukseen

11.10.2020

Alatornion Pirkat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Tornion Toimistohotellilla Puutarhakatu 5L5:ssä (käynti Pitkäkadun puolelta) to 22.10.2020 klo 18.00 alkaen.

Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat. Tule kuulemaan ja osallistumaan.

 

Mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee muutoksia, niin tiedotamme mahdollisista muutoksista kokousjärjestelyihin mahdollisimman hyvissä ajoin tällä palstalla ja seuran Facebook-sivustolla.

Tervetuloa!

Alatornion Pirkat ry:n johtokunta

Yösuunnistuksen Suomenmestaruus Venlalle

28.9.2020

Venla Taulavuori suunnisti Joensuussa 26.9.2020 järjestetyissä yösuunnistusten Suomen mestaruuskilpailuissa voittoisasti sarjassa D20. Voitto oli jo kolmas peräkkäinen yösuunnistusten SM-kisojen nuorten sarjoissa. Kilpailujen kisasivustolta löytyy lisätietoa: LINKKI.

Onnittelut Venlalle kauden kolmannesta SM-mitalista ja onnea tuleviin kausiin naisten pääsarjassa!

Sprintin SM-suunnistuksista pronssia

21.9.2020

Suunnistuksen SM-sprintit onnistuivat seuramme suunnistajilta hienosti. Venla Taulavuoren 20-vuotiaiden sarjan SM-pronssi tuli vaativalla radalla todella tiukassa mitalikamppailussa. Näin Venla saavutti jo toisen SM-mitalinsa tälle kaudelle. EM-edustuspaikan saanut urheilija onkin keskittynyt nyt kauden SM-kisoihin, koska Suunnistusliitto on päättänyt olla lähettämättä suomalaisia edustussuunnistajia loppukauden kansainvälisiin kisoihin koronaviruksen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Muita onnistujia Angelniemen Ankkurien Salon urheilupuistossa järjestämässä kilpailussa olivat Tatu Palokangas H14-sarjan 14. sijallaan ja 17-vuotiaissa tytöissä suunnistaneet Anni Taulavuori (20.) ja Mette Palokangas (25.). Sunnuntain SM-viestissä nuoret tytöt suunnistivat farmisopimuksen puitteissa yhdessä Länsi-Rajan Rastin Anna Korven kanssa ja sijoittuivat sijalle 18.

Suunnistajat jatkavat kautta vielä yösuunnistusten ja erikoispitkänmatkan SM-kilpailuissa. 

Venlalle EM-kisojen edustuspaikka

25.8.2020

Venla Taulavuori on valittu Suomen joukkueeseen alle 20-vuotiaiden EM-suunnistuksiin Unkariin. EM-kilpailut järjestetään kuluvana vuonna koronaviruksen vuoksi peruttujen nuorten MM-suunnistusten sijaan. 

Näyttökilpailut Tampereella ja Valkeakoskella olivat tasaiset ja joukkueeseen valittujen ja varasijoille valittujen erot olivat valintapisteytyksissä erittäin pienet. Harmillinen hylkäys sprintissä tuli kuitenkiin paikattua erinomaisella keskimatkan suunnistuksen kakkosijalla, joka varmisti edustuspaikan.

 

Lisätietoja EM-kisoista löytyy järjestäjien sivustolta, LINKKI.

 

Onnittelut Venlalle ja toivottavasti kilpailut voidaan pitää suunnitellusti! 

Kevätkokouksessa vastuuvapaus ja kaksi kunniapuheenjohtajanimitystä

15.6.2020

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Puuluodon hiihtokeskuksessa to 4.6.2020.

Asialistalla olivat sääntöjen mukaisesti edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä toiminnantarkastuskertomus. 

 

Vuoden 2019 toiminnan osalta myönnettiin johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille tili- ja vastuuvapaus.

Johtokunnan esityksen mukaisesti seuran kunniapuheenjohtajiksi nimitettiin Martti Isometsä ja Marcus Lahtinen. Onnittelut!

Digiarpoja urheilutoiminnan tukemiseen

24.5.2020

Tuetaan yhdessä lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

 

Ostamalla arvan alla olevasta linkistä olet tukemassa seuramme toimintaa urheilun hyväksi


https://arpakauppa.fi/alatornionpirkat

Toimistohotelli avattu

24.5.2020

Seuramme on perustanut yrityksen, joka tarjoaa toimistotyöpisteitä vuokralle helposti varaten ja vaikkapa vain yhdeksi päiväksi kerrallaan. Asiakas ei siis maksa turhasta. Toimistossa on muun muassa kahviautomaatti sekä tulostin ja skannausmahdollisuus sähköpostiin.

Lisätietoja ja varaukset onnistuvat netin kautta osoitteesta:

https://www.torniontoimistohotelli.fi/

Facebook

Corona virustiedote

13.3.2020

Corona virus tapauksia on todettu Haaparannalla ja mahdollinen altistuminen Torniossa. 

Aspen halli on toistaiseksi avoinna. 

  

Riski sairauden leviämiseen on erityisen suuri suljetuissa tiloissa, joissa oleskelee samaan aikaan paljon ihmisiä (yleisötapahtumat). Tämänhetkisen tiedon mukaan virus leviää erityisesti pisaratartuntana.  

Normaalissa kanssakäymisessä ja arjen askareissa on erityisesti huomioitava hyvä käsihygienia (käsien mekaaninen puhdistaminen) ja oikeanlainen yskimistapa.  

  

Alatornion Pirkat ry harjoituksia voidaan jatkaa toistaiseksi, mutta jokaisen ryhmän on käsiteltävä asia erikseen ja ryhmän vetäjä voi omalla päätäntä vallallaan toimia parhaaksi näkemällään tavalla. 

  

Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on edes lieviä flunssaoireita. 

  

Tilanteen muuttuessa tulemme informoimaan asiasta.

Syyskokouksessa päätettyä

17.11.2019

Alatornion Pirkkojen sääntömääräinen syyskokous pidettiin Puuluodon hiihtokeskuksessa to 7.11.2019.

 

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle tammikuusta 2020 alkaen Jyrki Risto. Marcus Lahtinen toimi edelliset neljä vuotta seuran puheenjohtajana ja suurkiitokset Marcukselle hyvin hoidetusta ja menestyksekkäästäkin jaksosta!

Seuran jatkaa edelleen hiihdon, suunnistuksen ja yleisurheilun alueella mukaan lukien aikuisurheilu. Hiihdon osalta ei valittu erillistä jaostoa, vaan hiihtoasiat käsitellään johtokunnassa. Johtokuntaan valittiin jatkavina Antti Kalapudas, Tero Taulavuori ja Rauno Vaaraniemi sekä erovuorossa olleet Tapani Heikkuri ja Kari-Pekka Raappana. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Jukka Kunnari.

Kokouksessa oli esillä myös sääntömuutosta koskeva asia sekä johtokunanlle myönnettävä valtuutus seuran omistamien huoneistojen luovuttamisesta perustettavalle osakeyhtiölle. Molemmat hyväksyttiin yksimielisesti. Sääntömuutoksessa oli esillä mm. ainaisjäsenyyden poistamiseen ja seuran toiminnan tukemiseen liittyvät asiat.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!

 

Kultaa yösuunnistuksen SM-kisoista

2.10.2019

Venla Taulavuoren hyvä syysvire jatkui Jämsän Himoksella 28.9.2019 käydyissä SM-yösuunnistuksissa. Vaativalla radalla suunnistussa kilpailussa oli kotiin tuomisina kultaa sarjassa D20. Näin edellisvuoden yösuunnistusmestaruus sai jatkoa. Kuvassa ovat toiseksi sijoittunut Suunta Jyväskylän Kaisa Klemettinen, Pirkkojen Venla ja kolmannen sijan ottanut Kalevan Rastin Siiri Silvennoinen.

Plakettisijalle suunnisti ikäsarjoissa Tarja Taulavuori sijoittuen D50-sarjassa kuudenneksi. Seurastamme oli mukana kaikkiaan kahdeksan suunnistajaa ja yksi toppatakkimies. Onnittelut kaikille hyvistä suorituksista!

Kisatunnelmia löytyy sivustolta: http://www.jrv.fi/sm2019/

Venlalle SM-hopeaa sprinttisuunnistuksista

24.9.2019

Venla Taulavuori saavutti onnistuneella suorituksellaan suunnistuksen sprinttimatkojen SM-hopeaa sarjassa D20. Kilpailut järjestettiin Forssassa 22.9.2019. Hopeasija oli Venlalle ensimmäinen SM-mitali kuluvalle kesälle. Pari viikkoa aiemmin suunnistettu pitkän matkan 5. sija oli ollut kauden parasta tähän saakka.

Sprinttimatkat koostuvat kahdesta osasta; aamun karsinnasta ja iltapäivän finaalista. Osallistuminen karsintaan on vapaa kaikille lisenssin lunastaneille suunnistajille. Sarjasta riippuen 30...50 suunnistajaa pääsee finaaliin karsinnan määrätessä lähtöjärjestyksen.

Lisätietoja kisasta löytyy sivustolta: https://www.smsprint2019.fi/

Onnittelut mainiosta suorituksesta!

Alatornion Pirkat Kannustajat 2019 yhteistyöhön

6.1.2019

Alatornion Pirkat on päässyt mukaan Arinan Kannustajat yhteistyöhön myös vuonna 2019. Tuki kohdistetaan lasten- ja nuorten liikuntaan. Tuen myöntäjä Arina on myös pyytänyt tuen saaneita yhdistyksiä tekemään toiminnastaan esittelyvideon, josta saamme lisätietoja lähiaikoina.

Seuratakkitilaus

7.12.2018

Alatornion Pirkkojen seuratakkitilaus tehdään lähiaikoina. Kyseessä on kevyesti topattu hupullinen takki. Malli on Cliquen Hudson ja takkia voi sovittaa 10.12. saakka Marcuksen luona. Sovi aika p. 040 7122353. Tarkempia tietoja mm. tilausaikataulusta saa Tapanilta p. 0400 585727.

Takkimallit ovat erikseen naisille (XS-XXL), miehille (XS-XXXL) ja lapsille (110, 130, 150 cm). Malli on melko kapea. Väriä ei ole vielä lopullisesti päätetty, mutta se on jokin seuraavista: musta, tummansininen, keskisininen tai punainen. Toivomuksia voi sesittää. Seuran nimen painatus tulee olemaan melko pienellä, eli takkiin ei tule isoja logoja. Hinta asettunee 60...70 euron välille.

Syyskokouksen antia

25.11.2018

Alatornion Pirkkojen syyskokous pidettiin tiistaina 20.11. Seuran johtokunnassa jatkavat pj. Marcus Lahtinen ja Heikki Järkkälä. Kahdelle seuraavalle vuodelle valittiin Antti Kalapudas, Tero Taulavuori ja Rauno Vaaraniemi. Kahden johtokunnan jäsenen jättäytyessä pois vuonna 2019 valittiin heidän tilalleen Tapani Heikkuri ja Kari-Pekka Raappana. Varajäseninä johtokuntaan valittiin Marika Tiiperi, Sanni Keisu ja Jari Kramsu.

Seuran jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 euroa/hlö. Alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu on 10 euroa ja perhejäsenmaksu 50 euroa.

Seuran lajivalikoima pidettiin ennallaan koostuen hiihdosta, suunnistuksesta ja yleisurheilusta. Myös aikuisurheilu on mukana. Suunnistuksessa ja yleisurheilussa on toimivat jaostot, joiden toimintasuunnitelmat ja talousarviot hyväksyttiin. Kilpailutapahtumina järjestetään mm. yleisurheilun Rajakisat ja hallikisat sekä Tornionlaakson Rastipäivät. Myös lasten hiihto- ja yleisurheilukisoja järjestetään tulevan kauden aikana.

 

Hiihdon ja aikuisurheilun osalta toimitaan ensi vuonna pääosin johtokunnan kautta ilman erillisiä jaostoja. Pääseuran talousarvio vuonna 2019 saatiin muodostettua hyvinkin tasapainoiseksi sen ollessa vain hieman alijäämäinen.

 

Seuran syyskokous ti 20.11.2018

2.11.2018

Alatornion Pirkat ryn syyskokous järjestetään Tornion Puuluodon hiihtokeskuksessa ti 20.11. klo 19.00 alkaen.

Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat.

Tervetuloa vaikuttamaan ja katsomaan tulevaan vuoteen!

Johtokunta

Ensimmäinen SM-kulta suunnistuksessa

23.9.2018

Venlan hyvä syysvire jatkui ensimmäisen henkilökohtaisen SM-kultamitalin merkeissä Hämeenlinnan Tuuloksessa 22.9.2018 järjestetyssä yösuunnistuksessa. Voitto 18-vuotiaiden naisten sarjassa oli samalla ensimmäinen Alatornion Pirkkojen urheilijan kesäsuunnistuksessa saavuttama kultamitali. Onnittelut hienosta suorituksesta!

Venla kurotti SM-hopealle

16.9.2018

Suunnistuksen SM-sprintit järjestettiin Oulussa 16.9.2018. Kisojen osallistujamäärä oli kaikkiaan noin 1650 suunnistajaa. Pirkkalaisia oli mukana kymmenen.

 

Parhaana saavutuksena oli Venla Taulavuoren toinen sija 18-vuotisten naisten sarjassa. Onnittelut Venlalle SM-mitalista!

Kisatunnelmia löytyy mm. sivustolta: https://skpohjantahti.wixsite.com/smsprint2018

Suomen Tunturisuunnistus 4.-5.8.2018

1.8.2018

Yksi seuran vuoden suurimpia kisajärjestelyjä on viikonvaihteessa 4.-5.8. 2018 suunnistettava Suomen Tunturisuunnistus. Alatornion Pirkat järjestää tapahtuman ensimmäistä kertaa. Paikkana on Ylläs ja tarkemmin Äkäslompolossa sijaitseva Navettagalleria, josta osallistujat suuntaavat Pallas-Yllästunturin maastoihin.

 

Osallistujia on tulossa yli 800 ja kisasivuston kautta voi seurata tapahtumaa, linkki: http://tunturisuunnistus.fi/2018

 

EM-kisoista viestipronssi ja sprintin 6. sija Venlalle

1.7.2018

EM-suunnistukset Bulgariassa huipentuivat Venla Taulavuorella naisten 18-sarjan viestipronssiin. Suomen joukkueessa suunnistivat Venlan aloitusosuuden lisäksi Siiri Silvennoinen Kalevan Rastista ja Ida Haapala Espoon Suunnasta. Kilpailu oli äärimäisen tiukka ankkuri Haapalan ollessa ankkuriosuudella kaikkiaan viiden joukkueen taistellessa voitosta.

Henkilökohtaisilla matkoilla erinomainen 6. sija sprintissä ja kelpo 19. sija pitkällä matkalla täydensivät Venlan kisarupeaman. Kaikkiaan Suomen nuorilla oli erinomaiset kisat, sillä kaikkina päivinä nuoret saavuttivat useita mitaleita. Kilpailun sivustolla on lisätietoa: www.eyoc2018.eu.

Lahjoitus Tornionlaakson maakuntamuseolle

16.5.2018

Alatornion Pirkat on lahjoittanut palkintoja ja muuta materiaalia Tornionlaakson maakuntamuseolle. Mukana on myös ollut joitain Alatornion Urheilijoiden ja Pirkan Poikien historiallista arvoa sisältävää aineistoa.

Museo on saanut samalla myös yksityishenkilöiden lahjoittamia seuran edustusasuja.

 

Menestystä nuorten SM-hiihdoista

10.3.2018

Tampereella käydyissä SM-hiihdoissa tuli menestystä naisten 20-vuotiaat sarjassa, kun Emmi Lämsä voitti 10 km:n vapaalla käydyn kisan ja Ella Anttola hiihti saman sarjan neljänneksi.

Mainiosti hiihti myös Niko Anttola ollen toinen 15-vuotiaiden sarjassa KLL:n mestaruuskilpailuissa edustaen Tornion Putaan koulua.

Onnittelut seuramme nuorille hiihtäjille!

 

Kisojen tulossivusto: LINKKI

Tule mukaan kannustajat kampanjaan

8.2.2018

Alatornion Pirkat pääsi mukaan Arinan kannustajat kampanjaan. Tuki tulee seuralle sen mukaan, kuinka moni Pohjois-Suomen S-kaupan eli Arinan asiakkaista rekisteröi oman korttinsa seuralle. Omat bonukset kertyvät aivan normaalisti.

Ohjeet rekisteröintiin löytyvät tämän LINKIN takaa ja rekisteröityminen tapahtuu nettisivulla: s-kanava.fi

Voit käyttää myös paperille tulostettavaa lomaketta, LINKKI

Lomakkeita voi palauttaa käsiteltäväksi ARINAN OMISTAJAPALVELUPISTEISIIN, PRISMOJEN INFOPISTEISIIN. Lomakkeet ehtivät käsittelyyn, jos ne palautetaan 6.12.2018 mennessä.

Emmi SM-hopealle sprintissä

6.1.2018

Emmi Lämsä hiihti Iisalmessa nuorten alle 20-vuotiaiden sarjan sprintin SM-hopealle. Lähdössä tapahtunut kaatuminen ei vienyt luottoa kirikykyihin ja mitalisija irtosi hienon finaalihiihdon ansiosta. Lisätietoja kisasivujen uutisista: LINKKI

 

Onnittelut Emmille ja taustajoukoille!

Perjantaina hiihdetyissä perinteisen 5 km:n hiihdoissa tuli myös hyvät sijat sekä Emmille (5.) että Ella Anttolalle (10.). Kilpailut jatkuivat yhdistelmähiihdoilla sunnuntaina 7.1.2018 ja sieltä Emmi sai pronssia.

Marcus Lahtinen jatkaa seuran puheenjohtajana

9.12.2017

Seuran syyskokous pidettiin 21.11.2017 12 osallistujan voimin. Marcus Lahtinen valittiin yksimielisesti seuran puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Erovuoroiset jäsenet valittiin myös jatkokaudelle, eli seuran johtokunta säilyi muuttumattomana.

Jaostojen valmistelemat ja johtokunnan koostama talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin. Talousarvio on ensi vuodelle jonkin verran alijäämäinen. Jaostojen suunnitelmissa oli mm. seuraavat kilpailutapahtumat: Alatornion Kisat pääsiäisenä, Rajakisat kesäkuussa ja Suomen Tunturisuunnistus Ylläksellä elokuussa. Venla Taulavuori palkittiin tilaisuuden alussa kesän suunnistusmenestyksestä.

 

Yösuunnistuksen SM-kisoista pronssia

25.9.2017

 

Hyvään syyskuntoon päässyt Venla Taulavuori saavutti SM-yösuunnistuksissa 3. sijan sarjassa D18. Mestaruus jäi tasaisessa kilpailussa vain 57 sekunnin päähän.

 

Kilpailut käytiin Laihialla la 23.9.2017. Maasto oli varsinkin yösuunnistukseen vaativa ja täysin virheettömät suoritukset olivat yön pimeydessä todella harvassa. Lisätietoja mm. kisasivustolta, linkki: http://laihianluja.fi/smyo2017/

 

Venlalle SM-hopeaa sprintistä

18.9.2017

 

Venla Taulavuori suunnisti sarjan D17 SM-hopealle Helsingin Kannelmäessä su 17.9.2017. Kovavauhtinen ja lähes virheetön suoritus toi mitalin, joka oli tällä kertaa ainoa pohjoissuomalaista seuraa edustavalta nuorten sarjojen suunnistajalta. Mukana kisoissa oli hyvä pirkkalaisedustus peräti kahdeksan suunnistajan voimin. Edellispäivänä Espoossa käytyihin viesteihin saatiin kolme joukkuetta farmisopimuksen avulla, mikä oli nuorten sarjoissa ennätysmäärä.

Tuloksia ja kuvia SM-sprintistä löytyy järjestäjien sivustolta: http://helsinginsuunnistajat.fi/sm-sprintti2017/

SM-hopeaa hiihtosuunnistuksen sprintistä

19.2.2017

 

Venla Taulavuori hiihtosuunnisti vauhdikkaasti Suomen mestaruuskilpailujen sprintissä saavuttaen sarjassa D17 hopeaa. Kisat käytiin Mikkelissä. Kiia Koskinen oli kisan 13.

Tytöillä oli sunnuntaina vuorossa 3+3-osuuksinen sprinttiviesti. Joukkue oli farmisopimuksen mukaisesti Suunta 2000:n nimellä. Sijoitus oli 4., joukkueen jäätyä vain 19 sekuntia pronssista. Plaketti siis tytöille ja onnittelut! Linkki kisasivulle: www.navisuunnistus.fi

 

Emmille nuorten MM-hiihtojen edustuspaikka

14.1.2017

Talven katsastuskisojen hyvät suoritukset toivat seuramme hiihtäjä Emmi Lämsälle paikan nuorten MM-kilpailuihin.

Tyttöjen joukkueen sairastelut veivät osalta alle 20-vuotiaiden joukkueesta parhaan terän. Emmi pääsi kuitenkin hiihtämään viestiä ja joukkue saavutti 7. sijan. Päämatka sprintti jäi kokonaan väliin sairastelusta johtuen.

 

Venla valittiin junioreiden EM-hiihtosuunnistuksiin

23.1.2017

Venla Taulavuoren hyvät näytöt katsastuskilpailuissa toivat paikan Suomen maajoukkueessa alle 17-vuotiaiden EM-kilpailuissa. Onnittelut hienon etapin saavuttamisesta ja lykkyä kisoihin!

 

Samassa yhteydessä käydään myös aikuisten EM- ja nuorten alle 20-vuotiaiden MM-hiihtosuunnistukset, joten kotikisoissa Imatralla 8.-12.2.2017 riittää seurattavaa. Linkki kisasivustolle www.skiofinland.fi

 

Junioreiden EM-hiihtosuunnistuksista kultaa

12.2.2017

Alatornion Pirkkojen Venla Taulavuori yhdessä Rastikettujen Maria Hoskarin ja Keravan Urheilijoiden Siiri Saalon kanssa ottivat Suomelle kultamitalin alle 17-vuotiaiden Euroopan mestaruushiihtosuunnistusten viestissä. Voitto tuli niukasti ennen Sveitsin ja Venäjän joukkueita. Tulokset kisasivustolla skiofinland.fi.

 

Suomenmestaruus Venlalle keskimatkalla

25.2.2017

Hiihtosuunnistuksen SM-kisojen keskimatka toi Venla Taulavuorelle ensimmäisen kultamitalin sarjassa D17. Vetelissä järjestetyt kilpailut käytiin la 25.2.2017 hyvissä olosuhteissa. Lappilaisittain kisa meni hienosti OH:n Aino Rantalan ottaessa hopeaa vain 5 sekuntia Suunta Jyväskylän Kaisa Klemettistä ennen. Linkki kisasivuille: http://vetu.fi/smhisu/​

 

Pronssia hiihdon SM-viesteistä

11.3.2017

 

Sara Simonen, Ella Anttola ja Emmi Lämsä hiihtivät hienosti Vierumäellä nuorten SM-viesteissä saavuttaen N20 sarjassa pronssia. Linkki kisasivustolle: LINKKI

Onnittelut hienosta joukkueen suorituksesta!

 

Kahden mitalin päivä nuorten SM-hiihdoissa

19.3.2017

Ella Anttola ja Emmi Lämsä suomenmestaruusmitaleille nuorten SM-hiihdoissa Rovaniemellä su 19.3.2017.


Ella Anttola saavutti pronssia 15 km:n vapaalla sarjassa N18 (kuvassa) ja Emmi Lämsä otti hopeaa N20 sarjan 20 km:lla. Molemmat kilpailut käytiin yhteislähtöinä. Mitalit täydensivät hyvin sujuneita lauantain perinteisen tyylin väliaikalähtöjen kisoja, joissa Ella oli 5. ja Emmi 8. LINKKI kisasivustolle.

Onnea Ellalle ja Emmille mitalisijoituksista !!!

 

Pirkkojen suunnistajat hakivat Torniolle Lapin maakuntaviestin voiton

13.8.2017

Tornion joukkue, joka koostui seuramme suunnistajista, voitti Lapin maakuntaviestisuunnistuksen Ivalossa 13.8.2017. Torniolle voitto oli ensimmäinen jo vuodesta 1984 käydyssä viestissä.

 

Joukkueessa suunnistivat varmasti aloittanut Antti Kalapudas, joukkueen niukasti kärkeen nostanut Tero Taulavuori, kolmannella osuudella muilta joukkueilta karannut Venla Taulavuori, vakuuttavasti edennyt Arto Vilppola sekä voiton varmistanut Arttu Taulavuori.

Alatornion Pirkkojen menestys on ollut osaltaan nostamassa Tornion hyvää mainetta

5.1.2017

Kaupunginjohtaja Timo Nousiaisen puhe seuran 50-vuotisjuhlassa toi esille alueen historiaa sekä nykypäivää.

Linkki puheeseen.