suunnistajan kauppa treffirasteilla

4.6.2020

Suunnistajan kaupan myyntiautot kiertävät Suomea ja yksi niistä pysähtyy ensi keskiviikkona 10.6. Lautamaan Treffirasteille. Myös lautamaan kyläyhdistyksen kanttiini on auki ja tarjolla on makkaraa, kahvia ja leivonnaisia. Näin ollen edes kotiin unohtuneet kengät tai eväät eivät kelpaa syyksi jättää suunnistamista väliin!

hybridi-treffirastit

29.5.2020

Koronarajoitusten lieventyessä kesäkuun alussa otetaan Treffirasteilla käyttöön eräänlainen hybridimalli. Ensi viikosta alkaen järjestetään keskiviikon iltarastit normaalisti emit-leimauksella. Omatoimirasteja jatketaan näillä näkymin kauden loppuun saakka, mutta niiden toteutuksessa tapahtuu pieniä muutoksia. Karttoja jätetään keskiviikon rastien jälkeen lähtöpaikalle postilaatikkoon ja omatoimisesti rasteja voi kiertää lauantai-iltaan saakka. Itse tulostettavien karttojen lataus keskitetään Rastilippu-palveluun. Katso tarkemmat ohjeet Treffirastit-sivulta.

Treffirastit 2020

2.5.2020

Treffirastikausi käynnistetään poikkeusoloissa toukokuun puolivälissä. Ainakin toukokuun ajan suunnistetaan omatoimirasteilla. Radat laaditaan normaalisti, mutta maastossa on pelkät rastiliput ja aikaikkuna suunnistukselle on keskiviikosta lauantaihin. Karttojen myynti toteutetaan yhteistyössä Intersport Mäkimaan kanssa. Myös itse tulostaminen pdf-kartasta on mahdollista. Katso tarkemman yksityiskohdat Treffirastit-alasivulta. 

Yksi Treffirastivuoro kaipaa vielä järjestäjää, joten jos koet halukkuutta ratamestarin työhön, ilmoittaudu yhteyshenkilöille.

Tämän kauden uutuuksia ovat helppo S-polkurata sekä reittihärveli. Tervemenoa rasteille!

Suunnistajien sähly tauolle toistaiseksi

14.3.2020

Suunnistajien maanantainen sählyvuoro on peruttu Koronaviruksen vuoksi toistaiseksi maaliskuun 16. päivästä alkaen. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme, mikäli voimme jatkaa vuoroa vielä kevään aikana.

Yhteislenkki ja testilenkit pidetään normaaliin tapaan. Kesän kuntorastikauden aloituksen osalta seurataan mm. Suunnistusliiton ohjeistusta.

Farmijoukkueella nuorissa hiihtosuunnistuspronssia

4.3.2020

Haapavedellä käydyissä hiihtosuunnistuksen SM-kisoissa oli seuramme suunnistajat Venla ja Anni Taulavuori yhdessä Anni Oikarisen kanssa mukana Suunta 2000:n farmijoukkueesa saavuttaen SM-pronssia. Voiton vei OH ja hopealle tuli Suunta Jyväskylä. Onnittelut tytöille!

Seura-asutilaukset

8.2.2020

Seura-asuja on jälleen tilattavissa. Esitteitä malleista löytyy linkeistä alla. Tilaukset Tuulalle viimeistään 23.3. sähköpostilla tuula.a.aho<ät>gmail.com tai puhelimitse 040 842 0654. 

Suunnistuspaita ja seuraliivi: LINKKI

Juoksuasu: LINKKI

Kapealeikkauksinen lycrapusero: LINKKI
Tämä malli on tulossa uutena seuraväreissä LINKKI.

Asujen lopulliset hinnat määräytyvät tilausmäärän mukaan. Malleja on tulossa sovitettavaksi maanantain sählyvuorolle lähiaikoina.

Jukolan viestin telttapaikat

26.12.2019

Jukolan viestiin on ilmoitettu kaksi joukkuetta Jukolaan ja kolme Venlaan. Mikäli seurasta löytyy lisää kiinostuneita suunnistajia, niin lisäjoukkueitakin harkitaan. Napapiiri Jukolahan suunnistetaan Rovaniemellä, joten tiedossa on kutakuinkin kotikisat. Lisätietoja sivustolta: www.jukola.com.

Seuralle on varattu kolme telttapaikkaruutua: MF63, MF70 ja MF71.

Päättäjäistunnelmia

28.10.2019

Suunnistuskauden päättäjäisiä vietettiin Puuluodon hiihtokeskuksessa torstaina 24.10. Ilta aloitettiin Markus Palokankaan ideoimalla uudella suunnistusmuodolla yösprinttirogainingilla. Leikkimielisen kisan voiton vei Venla Taulavuori, joka oli myös koko kauden menestynein suunnistaja. Muitakin kauden aikana suunnistuskilpailuissa esiintyneitä junioreita muistettiin palkinnoin.

 

Treffirastit saavuttivat jälleen uuden rajapyykin, kun 1100 suorituskertaa ylittyi. Treffirastien osallistujien kesken arvottiin kausikortti ensi kesälle. Tällä kertaa onnettaren suosikki oli Maarit Timonen.

Kiitos kaikille kauden aikana toiminnassa mukana olleille. Lumihankia odotellessa harjoituksia voi jatkaa ainakin lenkeillä ja sählyssä.

MOBO-rata Kokkokankaalla

18.9.2017

Kokkokankaan maastoon on avattu MOBO-suunnistusrata. Katso lisätietoa MOBO-sivulta ja lähde suunnistamaan älypuhelimella.

Please reload

Ota yhteyttä:

Antti Kalapudas

s-posti: antti.kalapudas (ät) gmail.com

Toimistohotellin logo varillinen pohja.j

copyright Alatornion Pirkat ry