Keskiviikkona 22.6. on Kaakamavaaran Treffirasteilla Suunnistajan Kauppa myymässä varusteita. Keskiviikkona 6.7. on puolestaan Lautamaan kyläyhdistyksen kanttiini, joten kahvirahat mukaan.


Omatoimirastit ovat myös alkaneet ja kesäkuun ajan on tarjolla Palosaaren maasto ja Nivavaaran maastossakin on jo heinäkuun loppuun saakka asti omatoimirastit. Lisätietoa alasivulta omatoimirastit, linkki:

https://www.alatornionpirkat.fi/omatoimirastit

Seuramme suunnistajat osallistuvat kahdella joukkueella Venlojen viestiin ja kahdella joukkueella Jukolan viestiin. Jukola suunnistetaan Mynämäessä 18.-19.6.2022.


Telttapaikat on varattu Toukolasta ja ne ovat T464 ja T465. Telttapaikat on merkitty kuvaan.


Jukolan ja Venlojen viestiä voi seurata YLE:n lähetyksissä ja nettisivulta:

https://jukola.com/2022/
Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.


Alatornion Pirkat järjestää Kunniakierroksen Pohjan Stadionilla tiistaina 14.6. klo 18-19.00. Kaikki ovat tervetulleita liikkumaan !

https://kunniakierros.fi/fi/public

Toimistohotellin logo varillinen pohja.j