top of page

Syksyn yösuunnistuskausi jatkuu aina lokakuun lopulle. Tässä on lisätietoa alueemme tapahtumista ja myös linkki Oulun yöcupiin ja Syötteen tapahtumiin.


Alatornion Pirkat / Kilpailut: 6.10. Östra Natt ja 28.10. Movemperi

Östra Natt -kalenteri Seskarö IF:n sivuilla

Lapin AM-yö Kemissä pe 15.9.

Oulun Yöcuppi -kalenteri

Syötteen yösuunnistukset (SM-esikisa)

Rovaniemellä 12.-13.8.2023 suunnistettujen Lapin mestruukilpailujen osalta saatiin menestystä sekä pääsarjatasolla että kuntien välisessä Maakuntaviestissä.


Pääsarjoissa tuli aluemestaruus Anni Taulavuorelle ja hopeaa Tuomas Perkkiölle. Muissa sarjoissa mitaleille ylsivät Lotta Perkkiö, Perttu Päätalo, Tero Taulavuori, Tarja Taulavuori, Tapani Heikkuri ja Risto Luodonpää.


Aina niin yllätyksellisessä Lapin Maakuntaviestissä onnistui Tornion 2. joukkue saavuttaen Torniolle pronssia. Joukkueessa suunnistivat Eetu-Petteri Vuokila, Tapani Heikkuri, Tarja Taulavuori, Risto Luodonpää ja Ville Väkeväinen. Kaikkiaan Maakuntaviesti keräsi 20 joukkuetta ja Torniosta saatiin viestiin kolme joukkuetta. Lasten Miniviestissä oli myös nuorisosopimuksen mukaiset yhdistelmäjoukkueet yhdessä naapuriseurojen Länsi-Rajan Rasti ja Suunta 2000 kanssa.


Ohessa on kuvat am-kisojen pääsarjojen palkintojenjaosta ja Maakuntaviestin iloisesta pronssijoukkueesta. Järjestävän seuran OH kisasivuilla on lisää tuloksia: LINKKI.

Kuvat: Tero Taulavuori

Seuran kevätkokous pidettiin mestaruushiihtojen yhteydessä Puuluodon hiihtokeskuksessa 12.4.2023.


Sää suosi hiihtäjiä ja latu oli hyvässä kunnossa, vaikka lämpötila oli lähes 10 astetta. Osallistujiakin saatiin aivan mukavasti, vaikka kovin lyhyellä varoitusajalla hiihdot pidettiin. Hiihtojen tulokset löytyvät alasivulta: Hiihto / Tulokset.


Kevätkokouksessa hyväksyttiin edellisvuoden toimintakertomukset sekä vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille.


Kiitos kaikille tapahtumaan ja kokoukseen osallistuneille!

bottom of page