Napapiiri Jukolassa ennätyshyvät sijoitukset

Päivitetty: 19. syysk. 2021

Alatornion Pirkat osallistui Rovaniemellä suunnistettuun Napapiiri Jukolaan kolmella joukkueella sekä Venloissa että Jukolassa. Järjestäjät olivat tehneet ison työn, kun tapahtumaa oli jouduttu siirtämään kahteen kertaan.


Venlojen viestissä sijoitus oli 94. Joukkueessa suunnistivat aloitusosuudella peräti kuudentena vaihtoon tullut Venla Taulavuori, toisen ja kolmannen osuuden nuoret Anni Taulavuori ja Mette Palokangas sekä hienosti ankkuroinut Marja Tonder.

Kakkos- ja kolmosjoukkueet saivat myös hyvien avausosuuksien jälkeen mukavan menon päälle ja sijoittuivat mainiosti sijoille 364 ja 336. Kolmosjoukkueen menoa siivitti suunnistajapankin kautta löytynyt varajäsen.


Jukolan yöhön starttasimme myös kolmella joukkueella ja hyvien aloitusten jälkeen viesti lähti liikkeelle erinomaisesti. Ykkösjoukkueen loppusija 152 on myös historian paras. Se tuli ehyen joukkuesuorituksen jälkeen. Suunnistuksellisesti ei joukkueella tullut mitään isompia virheitä. Joukkueessa suunnistivat aloittaja Tuomas Perkkiön lisäksi Arttu Taulavuori, Risto Ponkala, Antti Kalapudas, Tero Taulavuori, Venla Taulavuori ja Janne Kotaniemi. Kakkosjoukkueen sijoitus oli 464. Kolmosjoukkueen kohtalona oli hylkäys, mutta kaikki pääsivät suunnistamaan radan läpi.


Kiitokset kaikille joukkueissa suunnistaneille ja kannustajille!


Jukolan lähtö Rovaniemen yössä keräsi paljon katsojia Mäntyvaaran raviradalle.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Hippo-suunnistuskoulu alkaa 10.5.2022 Hannulan koululta jatkuen kesäkuun alkuun. Ohjelma ja lisätietoja: https://www.alatornionpirkat.fi/suunnistuskoulutus Suunnistuskoulun hinta on 10 euroa / lapsi.