Tälle sivulle kootaan tiedot Tornion omatoimirasteista

 

Torniossa on mahdollista suunnistaa omatoimisesti myös kesän 2021 aikana. Tarjolle tehdään erillinen omatoimirastisarja, jossa on noin 3 viikon välein vaihtuvat maastot ja radat. Ratatarjonta kullekin maastolle pyritään tekemään sellaiseksi, että maastossa voi käydä suunnistamassa parikin kertaa eri ratoja.

Omatoimiratojen lisäksi on tarjolla MOBO-suunnistus sekä toukokuussa Tornion 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehtävä Kulttuurisuunnistus.

Tornion Omatoimirastit

Kokkokankaan Talvicupin 9.1.2021 lyhyt rata on mahdollista kiertää omatoimisesti 17.1. saakka. Rasteilla on pahviset rastiliput.

Kartan voi tulostaa tai ladata esim. kännykälle tästä linkistä: pdf-tiedosto

Tornion Kulttuurisuunnistus

Lisätietoa tulossa keväällä 2021.

MOBO-suunnistusrata

 

Tornioon Kokkokankaalle on asennettu MOBO suunnistusrata. MOBO on kiintorastien nykyaikainen versio ja se toimii Windows Phone, Android ja iPhone-puhelimilla. Kokkokankaan radalla on kaikkiaan 14 rastia, joita voi kiertää haluamansa määrän satunnaisessa järjestyksessä.

Lisätietoa ja ohjeita: http://mobo.suunnistus.fi/

MOBO-rata toimii samalla kiintorastikarttana, joten suunnistaa voi myös paperikartan avulla. Tulostettava pdf-muotoinen kartta Kokkokankaan MOBO-radasta löytyy tästä: LINKKI

Kokkokankaan MOBO-radan toteuttamisen ovat mahdollistaneet seuraavat yhteistyökumppanit:

Alatornion apteekki

Duudsonit Activity Park

Intersport Mäkimaa

K-market Kirsikka

Liikuntakeskus Hyvä Fiilis

MOBO-radan lähtöpaikka on Kokkokankaan koulun pihassa vajan seinässä. Maastossa rastilaatat on kiinnitetty puisiin tolppiin.

copyright Alatornion Pirkat ry